TVÅTUSENSJUU

det var ett helt år sedan det var nyår senast, känns overkligt
och när jag sitter här och ska tänka på vad som har hänt mig,
och jag kommer inte på alls många saker. så jag har tittat
igenom alla mina bilder på datan nu från 2007. Det var väl
inget speciellt som har hänt mig. året har lixom bara flytit förbi...

- festat mer än någonsin ( ska dock bli mer nästa år )
- all min träning har gett resultat ; SM !
- kommit närmre mina vänner
- dock glidit ifrån folk med, tråkigt.
- rest till sthlm & vet nu att jag klarar mig själv. 
- jobbat sjukt mycket
- rest utomlands med familjen
_________________________________________

                                                                                                               image6

  

matchar röda raketen

tog tag i mitt liv idag & färgade äntligen håret. ville inte ha det som jag alltid har det så jag slog till med en rödbrun färg. men det blev inte riktigt som jag tänkte mig. men det blev rödare än innan. funderar på at färga det mer rätt sen om några veckor. men var ju tvungen att göra mig lite fin inför nyår iallafall.

Satt med sjöbbe & hennes vänner och lyssnade på hur dem planerade sin nyår. jag vill med planera min, men ingen annan verkar vara så mkt för det. jag vill att nyår ska vara med god mat & sen ska den riktiga festen börjar. får se om min vilja går fram. :) 




_____________





image5

solstråle i vardagen?!

hemma från sthlm & det har varit underbart!! vill tillbaka och träffa alla man lärt känna. hade det helt jävla perfekt, skönt att komma från vardagen & klara sig på egen hand!  trots att jag var där i tre veckor gjorde jag ninget speciellt. bara shoppade & jobbade. men det var trevligt det med :) 

har ju inte skrivit här på minst en månad. har haft fullt upp. var ju först i sthlm sen när jag kom hem fyllde jag år & sen ville jag träffa alla vänner som jag saknat sååå. sen var det dags för julafton. alltid lika mysigt - men det var något speciellt med denna faktiskt. brukar alltid fira med farmor&farfar. men iår var vi med hela mammas sida i mormors stuga. & det var trångt men jättemysigt. men det var ngt som inte stämde. kändes inte som jul eftersom farmor & farfar inte var där. Men firade med dem på annandagen & det kändes nästas som mer jul då är på självaste julafton. :)

jag har till&med hunnit med att festa med barndomsvännerna , alltid lika roligt. sen är de ju dags för NYÅR om några dagar . måste köpa ngt att ha på mig :S


<3


jag borde vara lycklig nu,           men det känns som om ngt fattas.

here we goooo,

var i danmark i helgen med familjen, på julmarknad typ. det var massor med lampor & massa myys. fast dock kallt. fryste nästan rumpan av mig. men ja gillade det ändå :) fick riktig julkänsla. fast hade varit bättre med snö, hoppas på att det är snö i sthlm eftersom jag åker IMORGON, känns fortfarande som om jag inte ska dit. har packat allt nu, nästan-. & dessa veckorna kommer bli dem bästa någonsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin <3 längtar !!


RSS 2.0