100531




i love my ladys
hade en kalasbra kväll ute i fredags
dock är jag fortfarande jäkligt förkyld - känns jobbigt.

Idag blir det hem till farmor&farfar på kakkalas - muuums.
& ikväll blir det äntligen SEX AND THE CITY 2 på bio, jag & sis bjuder mor i morsdagspresent, dessutom ville papps med. mys med familjen <3



100528

ikväll blev det PARTY trots allt, sjukligt taggad.
ska bli en galen kväll :D kommer det säkert flippa ut o bli astråkig kväll - hoppas icke det.


damn so sexy bitch
HAHA
NU; tacoo baby

crazygirlz



sugen på en sånhär kväll, på riktigt.

100527

jag som såg fram emot denna helgen askalasmycket, men nu vet jag ingenting som händer längre. förslag?

100527

Blev en liten inpulskväll ikväll, jag o jonna möttes på gymmet halv 8. När vi började bli klara bara; nej men ska vi kanske dra ut!? Slutade med att vi tog bussen kl 10. Hamnade på biljard, träffade folk o lyssnade på musik. Dock redan hemma. Men men.. Träffade iallafall lillemalin och fick umgbås med Jonna, plus att jag träffade på en liiiten del av Milda - saknar er !!

Imorgon är min lediga dag, ska ut & gå vid 9 tänkte jag, powerwalka lite. Sen möta Jownna på stan en sväng och kanske inskaffa mig ett par brabra skor..
SOOVAAA


100524

Mest för att jag tycker jag själv är rätt duktig, gjort klart alla arbetsprover idag & ska skicka dem direkt imorgonbitti. Galet skönt att ha det klart! 

Inte alls så fina som jag hade hoppats, men det spelar ingen roll. De ska bara kolla att man på något sätt är lite kreativ. Godkänt borde man ju kunna få :)

NU; ska jag soooooova.

100522

Nybro var perfekt, resan dit gick väl lite sådär men nu hittar vi bättre och vet att vi ska köpa biljett i förväg. haha. När vi kommer in i Nybro står det en man med LINNÉUNIVERSITETET-skyllt och körde oss till skolan, som dessutom låg i Pukeberg som är en "förort" till Nybro. Haha. Klockrent.
Men utbildningen verkar jätteintressant och reklambyggnaden låg i en lada;

erkänn MYS?!
men den var väldigt modern inuti så det är ingen bunna-skola.
Lärarna verkar jättebra och "staden" jättemysig. så hoppas jag kommer in nu. Visade sig att det är 800 som sökt den, men förhoppningsvis har inte alla den som förstahandsval ;) de sa att nästan alla som ville komma in kom in. så det är ju BRA ! :D

Tack Achie för denna dag :)


100521

Var uppe med tuppen idag, eller kanske före tuppen till&med. Var på spinning 7.15 imorse. DUKTIG ! synd att Jonna inte kunde följa med bara, tråkigt att cykla själv. ´Nu har jag powernapat på soffan och ska börja jobba kl 14. Ikväll blir det antingen förfest eller Eva & Adam night.
Ska ju upp tidigt imorgon för att åka till Nybro så blir ingen utgång. Rätt skönt ändå. 
 

love is in the air

Ikväll har jag & lille Malin haft EVA & ADAM maraton, tittat igenom hela säsong 1. Visst är det pinsamt att titta på ibland för deras skull men det är bra som fan!!
Nu är vi 12 år igen och jag är kär i Adam.

har ni inte sett det sen ni var små - gör det NUU!

100518

Vaknade av att det bullrade som fan imorse, visade sig vara stridsvagnar som kom körandes på vår lilla gata. Ganska oväntat ! Nu har de omringat vårt kvarter och leker krig. Förstår inte riktigt innebörden men det känns iallafall säkert om det blir krig på riktigt. :P

Plus så är det kalasfint väder idag, låg ute & solade några timmar . Riktigt niiiiiiiiiice.


100517

Idag har jag knappt gjort någonting, men det känns väldigt skönt att slippe göra något när man väl är ledig. Rätt sleten efter gårdagen.. Var ute & gick 1 timme i förmiddags sen sov jag på soffan i typ 2 timmar. SKÖÖNT - att sova på soffan kan vara något av det bästa , helt seriöst. haha.
Dessutom har jag varit på min första utomhusträning iår (i sverige). Skönt att komma ut även om det kändes lite kallt i början. KULKUL!
Sen mötte jag Jonna och vi pratade om väldigt allvarliga saker som vanligt, bra att prata ut lite. hehe.

& nu ska jag snart sova,
ska upp & gratta pappa kl 06.00 imorgon,
gamle man som fyller 51 år !!

har dessutom gjort spellista på ipoden, brukar aldrig ha det men ångrar mig alltid när jag väl ska ha den en längre tid. ni kan få ett smakprov;

Spellistan heter ÄCKLIGT BRA
alla kanske inte är äckligt bra men har fina minnen till dem.,
slutade med ca 70 låtar.
varar ju en lång bussresa iallafall.
hihi

100516

Seriematchen gick sådär, jag tyckte vi alla var bra. Gjorde vårt bästa & många fick bättre placeringar än väntat. (man får poäng för placering sen läggs poängen ihop efter alla grener; flest poäng vinner). Vi låg till&med 2a ett tag och jag trodde nästan vi skulle skrälla lite. Men vi hade väl inte våra starkaste grenar på slutet så vi sjönk till 4 plats. Sen innan stafetten så var det 2 poäng ner till sistaplatsen ( 6e plats ). 1 poäng till 5e plasen.
Såklart är det de två lagen som slår oss i staffetten så vi kom tillslut sist.
Tråkigt så vi åker nu ner till DIV 1 igen, men de klarar vi ju lätt nästa år ;)

men det var rooooligt

it make me want to say OMG

Nej vi är inte kloka
men jag gillar det


100515

hade en kalasbra dag igår,
jag & rox drog till bånken och dansade som fan. riktigt roligt!
bilder kommer imorgon för er som är nyfikna. ;D

idag var jag & jobbade 6 timmar sen har jag bara umgåts med familjen o tittat på film. ska nämligen på tävling imorgon, seriematch. Vi vann ju div 1 i höstas så ska vara med i en tävling högre upp. Blandar alltid ihop vad de heter så den förklaringen får räcka. En viktig tävling iallafall. Lagtävling inom friidrott är AAASBAALLL.

nu, natti

& nu vet jag även att ÅSKA stavas med å & inte OSKA

100512

Idag har jag blitiv bjuden in till "aspirantdag" i Pukeberg, Nybro. Så jag & Achie ska åka dit eftersom båda har sökt utbildningar där till hösten. Åka o kolla hur det funkar där - hur litet stället är och äta gratis mat !!
Achie hade kollat upp och alla som hade sökt förra året hade kommit in förutom 2 stycken + att det lägsta betyget som kom in hade 14,6 och 0,2 i högskolebetyg. Känns mycket bättre nu, kanske får göra något vettigt till höst då?!! Flytta till ny "stad" och klara sig själv. Spännande! Längtaar.
Fast man ska inte hoppas för mycket, jag brukar ha turen och hamna precis utanför "prispallen".


Nu ska jag titta på lite beverlyhills och ladda upp inför ledig dag imorgo, ska ut & rasta Jonna ;)

100512

galet sugen på att jobba från 13 till halv 10 ikväll bara så ni vet
idag vill jag bara ligga i soffan titta på film & mysa med regnet och oskan..


music is the air that i breathe

Har haft en kalasbra dag idag,
känns som jag varit borta från vardagen i evigheter.
Jobbade till 14 sen åkte jag in & var mentalt stöd till Rox som gjorde Tattoooo. Galet fin blev den iallafall. Man blev ju riktigt sjugen på att göra en själv.


MUSIC IS THE AIR THAT I BREATHE

___________________________________

plus att jag varit & lekt av mig lite på LO idag, typ aerobik.
känner sån ångest innan träningarna denna veckan - kanske beror på förre veckans träningsläger. fast när man väl börjar träna så är det roligt . så imorgon ska jag tvinga mig ut & springa till gymmet - biffa !!
sen jobbar jag från 14-21-> känns lagom roligt.
ohweeell
nu cougertown

100510

måste tipsa om en jääääääääääääättebra sida
http://www.casttv.com/

sitter just nu o tittar på desperata hemmafruar & laddar för morgondagen, back to normal. Ska jobba från 8.14 sen ska jag hålla roxanne i handen när hon gör tatttoooo !!

nattii

100510

Var på möte på banken idag - vuxenpoäng !!!
Pratade om pensionen & mitt sparade o sånt. Så nu kommer jag vara milionär när jag blir 65. Känns bra! Så efter det åkte jag till stan och såkade shoppa lite mer än jag skulle, lite underwear & jeans . behövde verkligen jeans & blev helt kär i dessa. Bra köP.
Vill dessutom visa mina tre älsklingar från Portugal & Spanien.

gillar mest den i mitten
graaauuuw

Nu; SPRIIIIINGA

100508



Även om det faktiskt är lite skönt att vara hemma så är det störigt att förbudet kom precis efter att vi åkt ifrån Portugal idag, i eftermiddags stängde de flygplatserna & vi åkte i morse. En vecka till i värmde hade inte varit fel.. 

100508

GAAAAAAAAAAAAAAAAH VILKEN BRA VECKA
11 träningspass
25-30 grader
algardekusten
kareokekväll
mat mat mat

vill vi tillbaka -. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

RSS 2.0