091117

OOOJ VAD JAG LÄNGTAR
hade frukostmöte med johanna & agata
gjorde packningslista
längtade oss bort
kom på att vi kommer villa bort oss direkt
AAH jag kan inte fatta det, men det är helt underbart.
värme

nu är det snart jobb igen,. men hoppas på att göra något roligare ikväll!?

lanzarote var fan bra, men jag tror på att egypten kommer att slå ALLT!

091016

Tänk att det är denna veckan jag & mina girlz åker till Egypten. Känns galet nära nu!! har dessutom fullt upp hela veckan så det kommer nog att gå snabbt. Förutom att jag har svårt att somna om kvällarna-varför ?
Idag består mest av jobb faktiskt, börjar kl 13 sen jobbar jag till lite efter 21.. Men ska ut & cykla en runda i dimmar nu..



längta 
6 days to goo 

091013

idag är det fredag den 13 , när jag var liten hade jag alltid lite extra tur på denna dagen. kanske som jag inbillade mig? men jag tror att jag kommer att ha lite extra tur idag med!!
har precis sett klart på box 1 med one tree hill, längtat tills jag får se fortsättningen,. nu ska jag snart börja jobba, känns välhelt okej. har inte så jättelång dag, till 7 ikväll >< sen blir det nog bara hem till sjlöbbe - börjar jobba 7.45 imorgon så känns jobbigt att festa ;)



pussss

091010

idag har inte varit en bra dag, hatar sånna här dagar.
grått & blött, cyklade till gymmet i morse - träffade julia !! sen cyklade jag hem, cyklade till vårdcentralen - jag & fritz hade sprut-dejt. låter roligare 'än vad det var, vi tog svininfluensasprutan! kändes ingenting & nu har jag bara lite ont i armen. Klarar man sig undan sjukdomarna ? hoppas. kul att träffa frida iallfall!
sen dess har jag tittat på one tree hill & gjort ärenden till min glömska familj..






tv är min bästa vän idag

091109

en sån dag, en väldigt vardaglig & rättså tråkig dag
jobbade från 8 imorse till 14, sen tog jag mig till träningen - börjar dock med att klanta mig, trampade snett på något sett så jag fick gå med lindad binda & is resten av träningen. en bra sak ur det iallfall; fick massage av Mathilda. (:
Imorgon blir det till att träna & sen ta svininfluensavaccinet. hoppas jag inte blir dålig av det - vem vet jag kanske går baklänges snart :o sen ska jag titta igenom hela one tree hill box 1 - jag är FAST ! men jag gillar det.

vinterrrr
men bara 13 dagar till utlandet

+ att melissa horn är väldigt mysig såhär en novemberkväll

091007

det är inte bra för min del att ha en lugn helg, tänker alledes för mycket. mår inte lika bra då !! men igår var braa, åt pizza sen bowlade jag rox & jonna , JAG VANN! Jag var på topp :) sen tittade jag på film hemma hos rox medans hon sov. ha. slöee ;D

idag har jag varit & tränat och träffat lite släkt som är på besök - borde inte sitta vid datan dåå >< desstuom ska jag snart köra till sjöbbiiieee, nice baby nice


sjukaste har hänt,
allt kan verkligen hända!!

<3

091005

Jag har kommit på en mycket bra sak, en posivit sak för min del;
det bästa med att "bara" jobba istället för skola är att jag kan ha min fredag any day i want, perfekt. idag blir det lite fredagsmys känns det som. Var i stan & handlade en väldigt dyr present till Sis & så käkade jag & JONNA schnitzel, lyxxxx!!  Ska snart hem till henne för att titta på film & lite så.




091103

jag är på riktigt bra humör., livet leker !!
träningen går så bra nu
mindre än 20 dagar till EGYPTEN
har väldigt bra saker inplanerade i veckan

Fredags;



Lördags;

RSS 2.0