100426

har klarat av 1 av 5 arbetsdagar , inte alls sugen för att jobba när det är fint väder. ska in till stan imorgon, får ju fixa lite saker till resan.. växla pengar & så :) längtaaaaar, 5 dagar kvar.




100425

uh en sån dag, körde till trelleborg vid 9 tiden för att tävla. gick väl ganska bra ändå, vann diskusen dock på ett värdelöst resultat. sen i släggare persade jag med 5 meter & kom över 30meters gränsen. awsooome.
kom hem vid halv 7 tiden så är redigt sleten nu, dessutom har jag bränt hela mitt huvud. hoppas det försvinner tills imorgon för just nu ser jag ut som en tomtooo.

ser inte framemot denna veckan,
jobba mån-fredag
packa massor
träna massor
hinna träffa alla innan jag åker med

ohwell

100424

Nu ska jag & ut gå i det fina vädret, gillar det ! Sen blir det iväg till Markaryd och födelsedagskalas med släkten! MYS. & iKVÄLL BLIR DET EN BRA KVÄLL, EN MP KVÄLL. grilligrilligrill med bästa.

100423

TONIGHT;

crazygirls

100422

ser fram emot helgen väääääldigt mycket 

fredag; morgonträning med jonna.
jobba 9-14
träna gym
kväll med johanna agta mario - kanske utgång?!

lördag; släktkalas
grillkväll med käraste MP

söndag; årets första tävling

Idag har jag faktiskt jobbat till 14, sen kastade jag & ida lite på ip.
Snart blir det MRLträning :)
fint ska de vara


100421

gillar inte att när jag kommer ut o ska hämta cyklen till träningen så kommer jag på; nej just det. den står på jobbet. Paniken kommer eftersom klockan var 18.40 & träningen började 19.00. Asbra, nej.
Så det slutade med att jag springer bredvid Linnea som cyklar hela vägen till gymmet, tog typ 10 min. det bästa med det är att jag sprang i ; converse skinnjacka & världens största halsduk. Måste sett roligt ut.
Sen när vi kommer fram till gymmet ser jag jobba komma gående med väldigt raska steg. Då har hon med glömt cyklen på fel ställe och fått panikgå dit.
sjukt



jag & jonna i våra bästa dagar
( & blogg.se cp & vill inte vända bilden så ni får leva med det)


100421

Har inte kunnat skriva om mina senaste dagar eftersom Jag Jojo & Jennie åkte hem till Josse i Kosta utan att hon visste det, skulle överraska henne ! När vi kommer dit så svarar hon först inte mobilen plus att ingen öppnar när vi knackar på - panik. Så vi går bak på baksida & som tur är är döeen öppen - går in så ligger hon och sover.
Vi som trodde att hennes reaktion skulle bli, ååååh vad roligt att ni är här . Blev; åh nu måste jag ju städa, jag som hade planerat att sova till 18.00. haha. VI GILLAR DIG MED ;D
men hon blev glad inners inne  , så var vi ute & åt i storstaden och mös tsm. MYS!


NU; träning

100419

hade en heldag med sjöbbe igår, så trevlig som det kan bli med den fisen ;)
gick ner & åt försdta glassen, mycket gott !! sen tittade vi igenom alla mina gamla bilder på henne o mig från vår fjortizz tid. Jag har en mapp på datan som är bara på henne och mig från den tiden; 782 bilder. så vi hade att titta igenom. Som man sett ut, som sjöbbe sett ut. HAHA


Visst har vi varit riktiga puddingar?!
När vi ändå var tillbaka till 14års åldern tittade vi på fjorton suger & hipp hipp hora. Riktigt dåliga!

Idag blir en lugn dag, har varit ute & gått en sväng i det fina vädret. Ska in till stan sen och träna lite friidrott. + ha möte om Portugal, längta ! Känns bra nu eftersom de börjat öppna lite flygplatser igen trots vulkanen. :)

nu; lunch !

100418

Åkte hem till Ida igårkväll, blev en kväll med många skratt & nya människor.




Nu ska jag laga mat till mig & sis, sen kommer lillemalin så ska vi fördriva dagen tillsammans. Blir nog till att gå en lång runda & kanske årets första Ottoglass?

100418

ser ni vädret?
ska ut o spring nu
nice nice nice nice

dessutom var min kväll igår över förväntan, många skratt!
bilder kommer senare idag.


100417



G-G-G-G-G-G-G-GILLLAAAA
Har varit & jobbat till 14 idag, ska snart laga mat till mig & sis. Känns som jag blev befodrad till kock nu när mo o far inte är hemma. Rätt roligt ändå! dessutom är det bra att på bestämma, TACO tonight.
Sen ska jag hem till Ida och träffa gamla tjejligan från rönnow . Trevligt :)

100416




100416



Jag fasar för att detta ska stoppa mig o mina friidrottare att komma till Portugal om 2 veckor, nu när man är inställd för att komma till värmen. Hade varit katastrof, vill ha sol nuuuuuuuu

100416

har haft 2 bra dagar nu , i solen.
har jobbat fram till 13 sen i går träffade jag min frida, alledes för sällan. mys mys på stan, fikade o snackade skit. men vi var rätt dåliga på att shoppa; bra för ekonomin !!
på kvällen avbokade jag mitt pass och sprang en längre runda med istället, så härligt att springa ute i solen.
idag åkte jag in o försökte shoppa på roxanne, men vi var ännu sämre ( ännu mer ekonomiska ). ingen av oss handlade något, men det var lika trevligt ändå. som alltid :)

tror faktiskt jag ska ha en myskväll med syster ikväll, ska laga bakad potatis & se på så ska det låta! får se om jag drar mig vidare senare !
nu; matlagning.

'pusselipusspuss

100412

min nya favorit;


Idag har varit väldigt niiice,
gjort klart malmö högskola arbetsprov & skickat det, vilken befrielse. (: sen lagat mat, läst ute i solen och varit på dubbelpass ikväll. Älskar våren!!
imorgon är det dock jobb hela dagen , 9-18 öööööööööööööööööööööhh
natti

100411

högskoleprovet var väl en upplevelse iallafall, tycker själv att jag var duktig som bara gjorde det. Även om reslutatet blev skrämmande dåligt. Ska börja plugga inför höstens prov redan nu !! Dagen spenderades med Greta & Martina som tur var :)
& igårkväll åkte jag hem till lillesjöbbe som kommit hem från Barca den jävlen. Gillar inte att höra om hur bra man haft utomlands, vill bara åka nu direkt. Men idag är det iallafall bara 20 dagar till Portugal.

Idag blir det först lite gym & sen är det spinning zon4. jobbigt!?!

Ska dagen till ära bjuda på en lite film, 
from beloved egypt and Monty's
  

100409

måste erkänna att jag har lite ångest nu, vill verkligen inte göra högskoleprovet. men ja, det är väl bara att göra det  -  något poäng borde man ju kunna gissa sig till iallafall ><

körde linnea till fest för någon timme sen så stannade vi på kvantum på näsby o handlade, träffade även på en jobbarkompis från ica i kassan. så i kön så hängde sig kassan för kassören så förklarade han felet för en annan så fattade de inte problemet så vi tre tog ton och sa vad felet var; "tryck på de färgare i sidan" "man borde alltid ha folk i kön som kan kassan", arbetsskada?

hihi, nu ska jag sova
natti

100408

uusch vad trött jag varit idag.
var & kastade lite på ip imorse sen åkte jag direkt in till stan för att hjälpa rox att hitta glasögon, men vi kom fram till att det var dyrt , väldigt dyrt. fast jag kan ju tycka att det är värt det!
ikväll var jag & Jownaaa på MageRumpaLår pass, fyy faaan vad härlig träning måste jag säga. blir det nog fler gånger :))
Ska snart gå o lägga mig, ska upp & gå morgonpromenad innan jobbet. härligt !
plus att jag nyss testade ett gamlat högskoleprov på internet & jag säger bara faaan. Okej att jag varit borta från skolan i några månader men såhär trög trodde jag inte jag var. Shit vad svårt det är, hoppas jag överlever lördagens prov mellan 8.30-16.15-ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH, det sämsta är att man betalar för att göra det.

nu, sova

100407

hjärtligt välkomna tillbaka kära sunglases

100407

hej alla,
Idag var jag uppe med tuppen igen. Var på spinning kl 9 så det känndes som sovmorgon då spinning brukar vara 7.15. >< Men det är riktigt nice att träna på morgonen & idag är det dessutom VÅR så detta kommer bli en bra dag. Ska in till stan idag för att fika med 3 vänner från Milda-Mys :)


100406

shit vad dålig jag blivit på detta nu då. det är tisdag & jag har inte ens berättat om min perfekta helg :o Lördagskvällen blev asbra., förfest med mina MP sen begav vi oss till t-baren. Var jättelång kö men hittade ju Jonna typ längst fram i kön så det gick minsann snabbt att komma fram :) Men det var rikrigt mkt folk där inne och jag hade så jääääääävla ball. Dansade loss med Jonna & Mullemupp. bästa kvällen på länge !!



I söndags var det knytkalas & spelkväll hemma hos Johanna med hela MILDA <3
& i måndags var det årets första grillning hemma hos Roxanne.
Kunde det bli bättre? neeeeeej

Nu ska jag sova, ska upp på spinning imorgon med, härligt ;D
natti

100403

Sitter just nu & väntar på att klockan ska gå, ska bege mig till Österräng och förfest med gamla MP_GODINGAR. Sen blir det t-baren, har inte varit där sen studenten och det ska bli aaaaaaaaaaaaawsome, verkar vara jättemånga jag känner som ska dit. Roligt :)



hoppas ni med får en bra kväll,
pussss

RSS 2.0