-23 grader idag sägs det. Själv lever jag utan termometer.

Ja, jag erkänner; jag fuskade!!
Har nu öppnat & ätit tre luckor i min julkalender.
Blev så himla nyfiken igår när jag fick hem en avi om paket på ica, dock tog min lathet över så hämtade paketet idag efter skolan. I paketet låg alltså en julkalender från mor. Gulligt va?!
Dock hade jag redan köpt en till mig själv så nu hade jag ju två. Men mor kom på den briljanta iden att då kunde jag ju äta den ena redan nu. MUMS!!


Min Julhörna, notera julklapparna ;)

29 november

Nu har det blivit så kallt här i sundsvall att näshåret börjar frysa, alltså ca -15 grader. Men bor man här får man skylla sig själv. Det har väl sin charm det med !!
Firade 1a advent igår men några från klassen, vi gick på julskyltningen i stan och handlade lite juklappar. Sen när vi hade frysit benen av oss så gick vi hem till Sofie för julbak och glögg. Perfekt advent, mysigt att de börjar närma sig jul. Så nu är det bara 3-4 veckor tills jag kommer till Skåne och värmen igen ;)

Kommer bilder senare idag sen i lördags & julbaket!!
Nu ska jag käka

Jag & Harry i biomörkret

Måste säga att denna HarryPotter var asbra, både rolig & läskig. Så se den!!
Var där med några från klassen, mysmys.

Det roligaste ikväll var nog ändå min & Robins konversation i början av filmen;
A: - Vem är han utan näsa? ( voldemort )
R: - Åh men det är ju han,...
ehmm
Båda tänker till
R: - Det är han som håller en sten i första filmen.
A: - hmm, är det Voldemort?

Bra koll där ja!!
Imorgon blir det
Birsta
Powernap!!!!
Boka biljett till London . kanske?!
FEST tillsammans med Daniel Adams-Ray ;)

NU; SOVA

milda baby

Sugen på en mildakväll, känns som de var evigheter sen jag träffade dem. Men jag har ju trots allt bara bott här i ca 3 månader. Fast ja, det är väl rätt lång tid att vara ifrån sina nära o kära!!


Visst var vi söta?! Utflykt till Josefine i Kosta, hoppas utflykt till Amanda i Sundsvall snarast ;)

svåra val

Ska man åka till London i januari?
5-6 stycken vänner från klassen ska dit eftersom de bara kostar 200kr tur&retur.
Men det är helgen efter att jag flyttat + att man kanske borde åka hem till syster istället som tar examen helgen innan. Dock bara att det kostar 1000:- kr mer att åka hem till skåne. Galet !
Men hur kul hade det inte varit att åka till London!!! Hade antagligen bott gratis med..
aaah kan inte bestämma mig, men måste bestämma mig tonight.

säg vad jag ska göra...

do it

& roxanne, du får JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTTEGÄRNA cykla upp hit nu. det hade varit kung. kom igen !!


lilla lady

Hade examination idag för våra afficher och vapensköldar. Kom in i datasalen som var fylld med ljus, julmyst och godsaker. Trevlig examination faktiskt, lagom jobbigt !! Vi gick iallafall ingenom allas och delade ut guldstjärnar och adjektiv. Tror jag blev rätt nöjd för resultatet, fick iallafall 9 stjärnor på min vapensköld och 3 på min affich, pfhhyyy jag som var nervös för att alla skulle tycka min var ful. Så man kan väl inte klaga nu.
Eller jo -  jag kan klaga på att jag har praktisk tenta imorgon.

Drömmer mig bort till helgen;
fredag; Harry & Jag i biomörkret + 10 till från klassen ;)
lördag; birsta (MÅSTE köpa vinterskor, påmin mig gärna att det snart är december och jag bor i norrland; KALLT)
på kvällen blir det fest, antagligen Daniel Adams-Ray på Stadshuset !
söndag; julmarknad på stan + julmys med peppakakor o lussebullar.


blir man glad eller?

nej, man bli jääävligt trött på allt..
Satt i skolan idag och finlirade lite och bestämde mig för att lämna in mina färdiga uppgifter tills imorgon. Öppnar min Illustrator-fil med vapenskölden. Chocken kom när endast mina 2 hjortar är kvar. vafaaan, ofta 5 lager bara försvinner? Så nu får jag göra om allting imorgon.. känns lagom kul, jag som skulle varit ledig imorgon! ><

Stressade iväg till träningen halv 5, så nu har jag iallafall varit lite flitig idag. Ska lägga min på min lusfriamadrass (!!:D) och titta på "tv" nu.
måndag är ju trots allt bästa tv-dagen.


miss

Har varit en riktig telefonsamtals-helg. Jag börjar bli duktig på att prata i telefon nu, hatar det inte lika mycket längre. Tur det eftersom det är de ända sättet att "träffa" mina vänner. Har fått höra Roxanne Sjöbbe Jonna o Fridas ljuva stämmor, saknar dem väldigt mycket. Men i jul då jävlar ska vi umgås!!

Har haft en väääldigt slapp söndag, varit och åkt pulka i några timmar nu ikväll. Men fick åka i den vanliga pulkabacken istället för slalombackarna, lite synd. De har igågn snökanoner och maskiner så tror de öppnar backarna för åkare nästa helg. Roligt - så mitt nästa köp får bli termobyxor! Regnbyxorna börjar bli lite kalla faktiskt. Inte så konstigt..
Nej, nu kom ensam mamma söker ut på nätet, spännande ;)

s-town

Gör mig redo för att ta mig in till stan, kanske är dags att skaffa vinterskor? det börjar trots allt bli ganska kallt här uppe, har varit nere på -12 grader på dagen. Så idag känns det som vår, bara -4 :)
& idag måste jag få skryta lite, jag & Hanna tog oss till Friskis kl 9 i morse för skyrka/medelpass. fligigt va ?!



nej, nu missar jag bussen.


tacksam för hjälp

Sitter i skolan jobbar på två uppgifter till nästa vecka. Men är så sjukt tveksam på om man ens kan lämna in en bild som ser ut som den första här, eller är det helt galen & ful? haha nu är jag ju helt låst i denna iden med så kan inte börja tänka i nya banor..
Uppgiften; ett bildcollage med minst 5 bilder . handla om dig själv.
(jag ska ju ha världen i mina händer en dag förstår ni ;) )
& detta är min vapensköld. Tror den får bli såhär, allting måste stå för något speciellt i symbolväg så jag har gjort en vapensköld för min familj och jag bestämde att detta vapnet skulle börja hos farfar och gå framåt; därav ankaret!! Den vågar jag nog lämna in :P
Annars tror jag snart jag ska hem till lössen och köpa med mig chips för min 25:- bonoscheck (!!!!!!!!)

living the dream

skola skola skola
kackelackor & löss

Jag lever verkligen livet här uppe just nu, har massa jobbiga uppgifter i skolan + att alla småkryp i världen har bestämt sig för att bo i just mitt hus. Så igår satte de ut kackelacksfällor och i helgen ska de sanera mitt rum mot vägglöss och frysa min säng från fredag till söndag. Kan de bli bättre?
Fast jag har nog inge av krypen i just min lägenhet men bara tanken att de skulle kunna finnas har gjort att jag ringt och sagt att jag har löss så de måste sanera. moahaha. & har inte sett några kackelackor heller.

Måste säga att detta är ett ganska bra första-bo-själv-ställe för jag kommer lära mig hantera vidriga saker , lär mig engelska (?) och lär mig gå långt i uppförsbacke till skolan. Ganska bra ändå, alla mina nya lägenheter/hus i framtiden kommer ju vara 1000000000 ggr bättre. Bra taktik där!

Så i helgen blir det en myshelg i Carolines lägenhet istället som är så snäll o låter mig sova där. Men först två långa dagar i skolan. yeaaaah.


Trots detta trivs jag som fasen i sundsvall måste jag säga.

fars lilla dag

Känns ganska tråkigt att inte kunna vara hemma o fira min far på farsdag, eller kunna äta massa kakor hos farmor o farfar idag men sånt är livet.
vi har roat oss på annat sätt idag, gick upp på ena berget här i sundsvall och åkte pulka i slalombackarna. hihi. det var askalasroligt!! Nya söndagsnöjet :)

Grattis papps på farsdag :)


gillar att sluta 1½ timme tidigt

Vi har fått lära oss Photoshop idag + en heldag imorgon. Såhär blev resultatet;


Tesere Jag Malin


Jag & Carro


Jag & Anna

Visst blev de bra? :P



GRATTIS SYSTERYSTER !!!



Idag fyller min älskade syster år, lite tråkigt att inte väcka henne på morgonen. Men hoppas hon får en bra dag ändå ;)

ÖNSKELISTA



Eftersom man nu inte kan snacka sig lite snyggt till sig vad man önskar sig så slänger jag upp en önskelista. Har egentligen inte kommit på något vettigt alls, men antar att jag kommer behöva mkt mkt mkt pengar i början på nästa år när vi flyttar så det är ju alltid bra !  & Thomas Sabo Halsband har jag velat ha aslänge, men om man tar med läderrem så blir det typ 400:- billigare. Smart va ?! Snyggt det med :)

Nej, nu ska jag sova.
skola från 8-18 imorgon. WIHOOO

snö

idag har sundsvall invaderats av snö, äntligen. fick typ 20-30 cm bara under natten och i natt skulle de visst komma ännu mer. Dagen har spenderats med en föreläsning sen blev det lite snöbollskrig och mycket pulkaåkning. Gick inom fyndlagret och köpte varsin pulka sen var det nackstas backar som gällde. Fick leka av mig lite, älskar snö :)





hissodiss

HISS; salami & bri på knäckebröd är de goaste på länge
DISS; att kolla på tv på datan är värdelöst, hackhackhackelihack hela tiden

älskade "tv"

jag lever,
i kalla norrland. fy för tusan - nu börjar vintern komma!! väntar bara på snön nu, längtar så man kan ut o leka av sig lite :)
idag började vi vår nya kurs så haft lite föreläsningar och gått igenom schema o så. Eftersom jag tänkte bli frisk snabbt denna gången så har jag bara legat i sängen i eftermiddag o kväll, tittat på "tv" och stickat.....
Fanns ju massor med bra på tv idag, så jag hoppas ni inte missat;
halv 8 hos mig
paradisa hotel
böda camping
pensionärsjävlar
ung och bortskämd
- perfekt tvkväll!!


Nu ska jag sova, har ju trots allt skola imorgon vid toi. Ska lära oss skissa hela förmiddagen, spännande :) 

vafan



JÄÄÄÄÄVLIGT LEDSEN, min favorit gick nyss sönder.
sundsvall + amanda + klockar går fan inte ihop. har nu 4 klockor i mitt skrin men endast 1 som funkar. och denna klockan lagas ju hemma på donna i kristianstad. så kan inte använda denna förrens i jul. Min favorit ><

aja, ska in till stan nu o fixa lite grejs.
riktigt bra att sundsvall är öppet på söndagar.
tummen upp för det iallafall

tråkigt

FÖRKYLDNINGEN VANN .
attans, sitter hemma o tittar på "tv"

??

fest eller ligga hemma o vara sjuk?
man kan ju vara sjuk imorgon istället..

bli frisk amanda!!

Att åka till norrlands största shoppingcenter för en heldag är inte okej för en förkyld amanda, så var dålig på att shoppa. Men att åka hem till caroline och titta på idol o fredagsmys är mycket okej för mig. och för hanna, anna o malin :)


+ att min kära far ringde o berättade att SLASH är på skavlan ikväll, som tur är så kan man se de på internet sen. spännande. :)

indiana jones

typiskt bra dag
- redovisningen gick jättebra
- kursavslutning
- ledig hela helgen
- 1 kg gratis godis på ica
- örhänge i posten


från hailie.blogg.se

så nu ska jag göra lite mat sen blir det "soffan" resten av kvällen.


kom till mig

världens längsta dag?
var i skolan vid tolv och hade en allmänt slappisdag, tittade igenom en annans grupps magasin som vi ska kritisera framför klassen imorgon. bitchen amanda ska komma fram ;)
sen stack vi o tränade, svettissvettissvettis. På vägen hem stannade vi på fyndlagret - som är typ loppis/secondhand. Köpte mig en jättefin godisskål, ska visa den för er när jag köper godis nästa gång, fin kristallskål iallafall för ca 20 kr!!

här i sundsvall väntar man typ bara på att nästa dag ska komma, finns inte så mkt att göra här så vi satt i skolan och spånade och försökte komma på lite äventyr till oss.
- loppis
- bestiga våra berg med fika
- birsta @ friday
- träna träna träna

men mest av allt borde alla jag känner flytta till sundsvall?!

på tiden

någon mer än jag som säger äntligen på dessa?!





följde med anna o handlade och blev kalasglad. välkomna tillbaka tomtarna :)
nej, nu får jag träna bort några tomtar från magen. 
next;  puls/medel

pann

är galet stolt, igårkväll gjorde jag mig ett pannband. tog mig bara typ 4 timmar. rätt bra va!?



bra bild ja...
det är iallafall som en rosett ! :)

Jag är ledig idag eftersom vår grupp var så pass bra o blev klara med vårt magasin redan i fredags. Ska lämna in det imorgon..
Så jag startade dagen med att ligga i sängen länge, sen fortsatte jag med att ligga i sängen.
+ att jag ringde killen som bor i lägenheten vi vill ha, jag o anna vill först kolla på den för säkerhetsskull. Så vi ska in till stan nu o kolla in den. hoppas på inte-gröna-väggar och inte lukten av hund.

puss

RSS 2.0