110328

Har haft en kalasbra helg,
fredagens våffelförfest och dans på kåren var både god och rolig
lördagens inflyttningsfest @ johannas var mkt trevlig och massa dans på all-star! Dessutom så har jag inskaffat mig detta;


woho TV! En USB som man koppla in i datan med en antenn och detta ger mig tv. 7 månader utan tv, klart man hade klarat längre men det är skönt att bara ha något att slappa till.

& idag har vi varit ute i birsta för shopping , blev en vårjacka minsann! :)
alltid kul o shoppa.

nu ska jag ladda upp inför den nya kursstarten imorgon, känner mig verkligen taggad....................................

vad gör vi - nu kör vi


wish me luck

Nu smäller det, och detta kan bli en sjuhelvetes bra helg! tagg tagg taggad
Fick ju pengar idag, älskade 25e! Så har varit en sväng på stan och köpt våfflor till våffelförfesten och hittade denna underbart snygga jumpsuit:


om ni har tur kanske jag fotar kvällens outfit med denna, håll tummarna ;)

Känner mig redo nu
puss

long time non seen

Har spenderat min vecka i biblioteket. Endast! Men måste säga att vi har rätt roligt när vi sitter och pluggar, vi har väldigt lätt att slinka in på andra ämnen som verkar mycket mer relevanta i tentaveckan som; vad vi ska göra i helgen? vem var fullast förra helgen? och en del väldigt djupa ämnen..

Börjar iallafall känna mig lite lugnare inför tentan imorgon, ska väl skumma igenom allting igen ikväll dock börjar inte tentan förrens 14 så då hinner man ju glömma bort allting och förvirra sig lite till.

Ord som kommer kan användas i alla möjliga frågor imorgon;
kommunikation, organisation, organisationskultur, organisationsform, organisationskommunikation, arbetsorganisation, mål, uppgift, strategi.
= våra favoritord, mest eftersom många av dem är så lagom långa..


tänke bjuda på en bild med väldigt bra kvalle nu;


living the dream

skola på en söndag
jag lever livet !!!!!

everybody

Idag längtar jag
19 dagar till bästa rox kommer hit
32 dagar tills bästa jag kommer hem

dessutom är det 6 dagar till tenta
= 6 dagar till tentafest
= 6 dagar till pengar

Hade en såndär ovanlig morgon, vaknade kl åtta och var aspigg.
Så ja satte på bigbrother avsnittet och nu har jag pluggat ett tag. Ska snart hämta upp Karin och gå till gymmet! Resten av dagarna tills tentan kommer jag nog sitta fast i böckena, kul liv :)
ohwell

fredag eller?

har böckerna fastklistrade mot mitt ansikte och händerna mot skivblocket denna helg, så försöker väl göra något roligt som omväxling. Igår tog vi en öl på den irlänska baren och firade st patricks day. & nu ska vi gå hem till Evelina och fira att hon har flyttat till Sundsvall på riktigt.




ikväll firar vi

ikväll firar jag lite, känner mig riktigt duktig som har läst ut kurslitteraturen till tentan nästa vecka. Nu ska man bara lära sig allt också. Kvällen till ära blir det chilinötter (avis fritz? moha) och pärondryck för lite skåne-kivik-feeling. Och Erik & Mackans 99 saker man måste göra innan man dör. Blir alltid så sur att de får göra allt detta & samtidigt få pengar för det; orättvist eller?
Så idag har jag endast pluggat & varit på gymmet och kört kondition i en timme. Helt vanlig onsdag helt enkelt.


DAGENS



bäst på att plugga

Konstigt att man alltid vill göra så himla mycket annat när man börjar plugga. Dock är redan mitt rum städat så då börjar man kolla internet. Jag kan vara sämst på att ta tag i saker, speciellt att plugga. Har iallafall öppnat boken och läst ett kapitel på tjugo sidor på 2 timmar. Sloooowwmootiooooon

Känns skönt att det är söndag & känns ännu skönare att jag inte har en enda lektion på hela veckan = träningsnarkoman? Tummen upp på det.
även tummen upp på att det endast är 25 dagar tills Roxxxxie kommer upp till mig!
Längtar verkligen, första gången sen jag flyttade till norrland som någon hälsar på en. Sicka vänner va ? ;) Jag är ju bara 100 mil ifrån? Sen ska jag hem, sen är det ju nästan sommarlov i TRE månader.

Nej, nu ska jag läsa nästa kapitel.


detta är en person som borde komma hit!!! <3

jajemän

Är påväg till Robin nu & hans inflyttningsfest med GDK, måste få tänka på något annat nu i all pluggtid. Fast idag är jag inte alls stressad. Min grupp som är bäst på att vara effektiva är nästan klara med båda gruppuppgifterna så bara tenta om 2 veckor. Sa ju att det skulle lösa sig !!



byebyeeee


im happy, that aint good enough for you

Är just nu kalasstolt över migsjälv, har läst och sammanfattat 25 sidor utan engelskt fackspråk (tog ca 3 timmar). Dessutom så har jag varit effektiv hela dagen;
- läst och sammanfattat 100 sidor från en annan bok
- skrivit klart 2 workshops
- samtidigt som jag tvättat
- tränat
klapp på axeln till mig själv, det firar jag med att gå & lägga mig.
Är lite bitter idag med faktiskt, det började SNÖA nyss. Är inte det jävligt taskigt mot oss som började se asfalt?
ohwell
morgondagens planer blir:
fredag: grupparbete - hjälpa malin shoppa (inte-jag:brist-på-pengar) - robins inflyttningsfest



Fick vårkänslor på riktigt idag. Glattade runder på isen med converse till träningen & lyssnade på Sister Hazel. När den musiken kommer fram är det vår!

bitter (bitter)



Tacka vet jag google translate!
Hatar denna boken så mycket, dessutom eftersom i USA får man betalt per ord när man gör böcker, därför finns det en massa tillagda ord som inte har med något att göra, tycker jag.

Men dagens fynd;


Lampa på IKEA för 29:- = galet billigt för en perfekt skrivbordslampa!!

Nej, back to Communication & oranizational Culture.

måndag

Ny vecka, jag har bestämt att det ska bli en sjukt bra vecka. Skola idag & på onsdag så hälften är ju avklarat ;) Har varit på stenstan och fikat och firat Malin som fyller 22 idag. Ska iväg till friskis snart och träna bort fikan!!

Dock har jag kommit på att vi har så jäävla mycket i skolan nu, tenta + egen organisation med 6 workshops med ett arbete på ca 15 sidor + individuell uppgift + litteraturuppgift de kommande veckorna. Känns jättejobbigt. Mest eftersom min grupp fick från den enda engelska litteraturboken. Jäkla tur! Förra kursen fick ju min grupp från en bok som lärarna inte ens förstod. Tror miun gillar mig!!
Men det löser sig alltid :)


living after midnight

Nu drar vi iväg på party
ha en bra lördagskväll

Roxanne - ser du att du är inramad?
Jonna är också på bild bredvid, syns dock inte lika bra

jag kan faktiskt gå men;

tårna, anklarna, vaderna, smalbenen, låren, rumpan, ryggen, axlarna, överarm, underarm, tummarna hals = träningsvärk!

BÄSTA DAGEN

Har haft en underbar dag i backen. Solen var framme hela dagen och värde så skönt, guuud vad man vill ha riktig vår. Men jag tycker vi skötte oss bra i backen , alla de andra var ju nästan proffs såg det ut som. & så kom jag lite efter och bromsade. Men jag lärde mig idag att man faktiskt kan både bromsa och svänga. Så det var riktigt roligt. Även om jag trillade några gånger. Men låååångt ifrån som i vallåsen.
Jag tror till&med att jag kommer kunna gå imorgon.


Glada gänget från Gdk.
(Bilden är snodd av Julie sålänge)



1a MARS

wohoo, nu är det mars. Kommer våren nu då? I sundsvall verkar det nästan som det, det har varit någon plusgrad nu i några dagar så idag var det premiär för att gå på asfalt. Helt sjukt vad man kan sakna asfalt. Dock så jääävla halt ute nu där det då inte har smält än.. Eller så var det bara för att jag envisades med att ta converse?

För övrigt så har dagen spenderats i skolan & på stenstans-cafe. Så har varit en mycket bra dag. kanske min sista i liv .. Ska ju åka skidor imorgon. HJÄLP! Men hoppas på det bästa, har ju överlevt det en gång tidigare. Ska bli kul. Bra att folk ska hjälpa en, så då borde jag kunna åka lite. 
Såhär såg jag ut förra/första gången jag åkte & antaagligen kommer se ut imorgon:


 

Nej, nu börjar snart min tvättid. JA VAD KUL!

RSS 2.0