shiiiiine

snart denna dagen med avklarad & sen är det sista skoldagen imorgon ffs !! hela denna sisten jag är i just nu är overklig, går runt & ler när jag tänker på att jag faktiskt ska iväg från råtthålet & ut i den stora världen :)

var på yoga med frida & agata innan idag, det var myysigt med ljus & sånt, och faktiskt ganska jobbigt ändå. men åkte jag till min gymträning som jag inte kan vara med på för jag är förkyyld & berättade för mina andra tränare att jag skulle åka iväg i tre veckor och inte kunna träna fem till sex dagar i veckan - faktiskt !! min andra tränare som jag berättade det för igår fick lite halft ryck, men denna tränaren älskar jazz så han blev mest avis & sa att jag skulle autografer till honom. och så skulle jag inte göra något som han inte skulle gjort :) & så tog jag min pärm med tärningspass i och åkte hem. nu sitter jag här och funderar på vad jag ska ha med mig :)
kommer behöva en stor väska med packning. vi ska bo hos en 24 årig trummis. ( tycker jag låter bra ;D ) hihi, + att jag ska shoppa slut på alla mina pengar !! :D

jag vill åka nu, fast nu i helgen ska jag p¨å julmarknad på tivoli i danmark med familia, ! :)
fullt upp !!

image4

sthlm

jag ska fan till sthlm,
med min älsklings janina, kommer bli det bästa. åker typ i helgen eller på måndag. fick reda på det idag & jag bara kramade janina & skrek. det kom som en överaskning. eftersom alla är förtvivlade över att de ska behva vara kvar på skolan. men det behöver iallfall inte jag (: jobba kvällar på en jazzklubb & typ skriva lite om den & fota en massa. jag ska fota hela tiden, maha !! :)
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihh

<3


waaaaallaaa

Helgen slut, känns alltid lika tråkigt. men har iallfall bara en vecka kvar i skolan sen är det praktik :) känns som jag lagt ner sthlmshoppet, kommer inte gå till nästa vecka , men får satsa gärnet till vår - praktiken !!

I fredags var det party-mys med fritz, ägs, thessan & mupp. det var mys. vi var rätt laddade, dem av sprit & jag är lycka. jag trivdes :) känns bra att umgås med dem. <3
sen i lördags mös jag med mina föräldrar & spelade lite spel faktiskt , precis som man gjorde när man var lite. men då vann man alltid och i lördags förlorade jag varje gång. Dem lät mig nog vinna när jag var liten ^^ men det var trevligt ändå. 
Sen har jag även gjort lite nytta i helgen, tränat både lördag & söndar - duktiga jag - sen jobbade jag söndag eftermiddag, alltid lika nervös när jag ska dit eftersom jag inte är där så ofta nuförtiden. jobbade tre timmar & fick betalt för sex timmar så det var gött, i love ob ;D

Hade grafprov idag, som fick förvånadsvärt bra. tror jag - men man kan aldrig vara säker. får väl hoppas på det bästa ! :)
& nu är det bara ett matteprov kvar, som jag inte alls kan, sen är skolan slut! uuuunderbart

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzz <3 

:) )

sitter i skolan, väntar på att tiden ska gå så kvällen kommer. ska mysa med pizza , chips & cider med åhus tjejerna :) myyysiigt !!
måste fixa min praktikplats med, sthlm med janina ! är lite osäker om det kommer bli av men hoppashoppashoppashoppas!! hade varit det bästa. men det är många som skickar runt oss i telefonen och får inga riktigt klara besked. hatar stressade tanter & gubbar som hatar ungdomar. men vissa är otroligt trevliga.
jag viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill!

aja, får väl göra klart mitt baajs,
<3

jag viiiilll

sitter hemma nu & har håltimme, ska in o idrotta lite sen. :)
är klar med min del av projektet iallfall, får se hur det går ihop imorgon på redovisningen. går säkert åt helvete - jag brukar lyckas göra mina redovisningar till katastofer. har iallfall jobbat som en gnu på det & blir arg om vi får dåligt betyg... men men (:

var & spelade med mildamargarin igår , över till vår spelning vi ska ha för allas föräldrar ( fast inte mina - för dem är mobbade och gillar inte andra ). ska bli mysigt.. tror jag!

åhh jag vill följa med janina till sthlm & ha praktiken där, hade varit underbart att spendera dem veckorna med HENNE i STHLM ! hoppas hoppas hoppas. måste tjata mkt på min moder. men jag kommer säkert inte få. får aldrig göra sånna saker!
 

hoppaaaaaaaaaaaaaaass <3

möööjs

började dagen med att träna, ett måste på lördagsmornarna ju (:
& kvällen kommer nog bli rätt lyckat trots allt, alla - verkligen alla hade ngt att göra ikvälll, UTOM JAG.
men fick tillslut maritna att leka med mig istället. hihi. så kanske jonna också är med, :)
myyyyyyyyyyyyyyyyskvälll <3




JAG VILL FEEESSTAAAAA!!

image3
parrrrrrrrrdeyyy någon??

iiiiiiiihhh

sitter i skolan & har trååååkiigt, flash bajs.
& har dessutom inget att göra i helgen. känns så meningslöst att ha helg när man ändå inte har ngt att göra. fast hellre än det än skola iofs! :)
ska nog gå och köpa mjuukiisbralls bara för att jag ska ha slappehelg, gråa mjuka sköna :)
friitzz sitter brevid mig & måste ha hjälp hela tiden i flash, medans jag redan är klar. muaha!

puuuwzz ;)

mjaaauuu

skaffade mig en blogg idag, bara för att alla andra har det.
grupptryck ftw (;
får se hur mycket jag kommer skriva, kommer nog glömma bort min blogg om några dagar.

<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0