090930



jag överlevde sprutan
idag ska jag dricka något mot magsjuka
igår var jag i kosta & hälsade på josefin
väldigt trevlig tripp med mycket skratt
idag har jag jobbat & ska hem till roxanne - snart tradition (Y)

090923

Blev uppringd av muppe när jag var & biffade mig på gymmet idag. hon har varit duktig & tittat upp vilka sprutor vi måste ta innan vi åker till paradiset. Det var 2 sprutor - en mot magsjuka & en mot gulsot. det första som slog var mig , ah helt okej bara två stycken  - borde jag kunna överleva. men sen kom problemen;
- varje spruta kostar 400 kr , ehm dyrt eller vad ? dessutom så måste man ju i princip ta dem. jäklar
- vi måste ta sprutorna direkt, eftersom nu när de börjar med vaccination mot svininfluensan så får man inte kommar & ta några andra sprutor , det är också jäklit !!
- jag ringde direkt när jag kommit hem från gymmet. ca 20 min sen. Nej då de stängde kl 17. dööö.

men det kan det ju vara värt kanske ?

nu ska jag laga mat till min familj, väldigt gulligt av mig.
sen bär det av till rox för idol :)
<3

090922

yeaaaah, idag inhandlades en ny skinnjacka. äntligen!!
från sandelins. love it

+ att jag nu gjort väldigt bra planer inför helgen , åka till en håla & festa med några av de bästa !



ha en bra kväll mina vänner

090922

tisdag & regn
kl tio var jag nere på ip och hade kastträning. väldigt duktigt av mig - men det är faktiskt kul !! kanske ska bli en liten släggkastare av mig med? haha.
nu ska jag & mamma snart ner till byn, måste fixa ett nytt riktigt visakort. det jag har nu är visaung & det är skitstörigt , man kan bara ta ut pengar 12 gånger om året + att jag inte kan handla på internet. döö ung döö
sen ska jag in till stan, möta lillemalin och äntligen köpa mig en skinnjacka. fast än jag lovade mig att jag inte skulle skaffa mig någon. >< jag är inte bra på att spara mina pengar.

62 dagar kvar
nej, hejsveej

090921

Måndag - tråkdag
ska snart ut & gå en runda i det fina vädret. hade egentligen tänkt åka in och simma med sjöbbe idag - men ica ringde & vad gör man inte för pengar? börjar kl 15 så hinner inte med så mkt idag.

DESTINATION ANYWHERE BUT HERE


090920

Idag har jag haft en riktigt bra dag, var nere på ip kl elva imorse & var med på castorama. & jag kom äntligen över 2000 poäng. ska dock komma bättre. längtar verkligen tills träningen drar igång på riktigt - har en/två nya huvudtränare som är mkt bättre. spännande !!
sen stack jag till jubbet så har gjort ngt vettigt idag med, sen dess har jag suttit här. betalat liten del av resan till EGYPTEN och det är bara 63 dagar kvar. hahah. fett!!

nu är jag ledig i tre dagar, sugen på att ses ? :)
jag är på

090918

nu har jag skaffat mig ett godisförbud, tills den 15 december med roxanne & ann. får se hur det går. så gott är det egentligen inte. (bra inställning right?!)
idag har varit en relativt bra dag, städat & tvättat och gjort mor min glad ! tränat och inte ätit ngt godis - duktigt ;)

sakna frida sakna jakob sakna julia sakna hela mp helt enkelt.
kan inte alla bara komma tillbaka ?

+ att jag vill till Egypten NUUUU

& att träningen ska gå igång på allvar ?

ibland är det tufft - eller ?

nu ska jag se dirty dancing,
puss

090915

GALET UNDERBAR DAG
Jag Agata & Johanna gick in på Ticket idag för att vi fick för oss att vi ville till Egypten, och vi gick där ifrån med en resa till SHARM EL SHEIK den 22 november. Världen bästa impuls ? bara ligga och sola med en paraplydrink, snorkla och rida kamel och titta på pyramiderna. GAAAH, så glad nu ! :)




nej, nu måste jag till ip. 
bye 

090915

satt ute på hob igårkväll & drack varm choklad och snackade skit med frida & agata, väldigt mysigt och nödvändigt . gillas. & nu ska jag snart in och träffa dem igen, luncha & kanske inskaffa mig en ny skinjacka ?
det är aldrig fel med en dos med MP !!





dessutom är det klubbmästerskap ikväll, nu jävlar


090914

jajajajajajajjajaaa
dagen känns bra, helgen var toppen !!
jag & filip följde med som coacher för de som skulle vara med i skolsm i västerås. kul att se alla tävla & alla var jätteduktiga. det var en väldigt bra helg, skönt att komma ifrån vardagen även om det bara var tre dagar :) idag började jag träna med Ida sen somnade jag på soffan till dh. såååbra som vanligt.
nu ska jag snart ta bussen för att möta Frida & Agata , fika bara träffas. VÄLDIGT BRA !  miss

+ att jag är ledig i tre dagar till, känns så skönt. fika och träna hade blivit mitt liv om jag inte hade haft jobb.
jag gillar det.




det kan vara förfärligt
det kan vara så bra

090909

Idag åkte jag in till stan för att luncha med Martina, vi hamnade på fenix & åt deras varma mackor. De var sjukt goda. Gick lite på stan och nu är jag helt kär i skinjackor av typen på bilden.
Men var duktig och höll i min plånbok idag, får väl vänta någon vecka iallfall. haha. se om jag har råd då !! Nej, nu ska jag till gymmet, sen blir det hem till lille rooxxie (:
Toppendag!


dessutom är det den 9 i 9 2009 idag . WOOOW

090908

Vad du än gör ta inga råd från mig
Jag vet, de fungerar inge bra
lw.



hade nog inte klarat mig utan att jobba på ice ändå, jobbar två dagar denna veckan och är redan rastlös idag när jag inte jobbar. har städat rummet, tvättat & tränat redan. BRA !!
ska nog gå en runda snart sen lägga mig i soffan och titta på desperata hemmafruar. måste nog snart köpa nästa box . sååå bra :)
hoppas ni har en bra dag allesammans

090905

Hade en sån bra kväll , satt och hade mysmiddag med mor & sis sen gick jag & Sjöbbe hem till Mulle. Hade en riktigt ball förfest faktiskt, alla var så taggade inför att se HARDCORE SUPERSTAR!! De var riktigt bra live & denna gången var det ingen rullstol som förstörde kvällen. Som de gjorde på tivolirock för några år sen. 

 

090902

Händer inte alls mkt nu förtiden, skulle träffat fritz igår - men nej, i helgen?! fest fest fest.
har tre dagar av jobb nu framför mig, inte så kul. ska jobba till halv tio ikväll & börjar nu kl 12. härliiiiigt.

+ att jag är sugen på att träffa alla MP !!


Igår köpte jag något jag borde köpt för länge sedan, ett Thomas Sabo armband. Älskar det !! Hängde ett hopp-ankare i det. får bli fler berlocker när nästa lön kommer (;


RSS 2.0