öööh

Jag blir galen. Mina grannar har fest idag med. Deras bas är nog stans bästa. Min stol vibrerar.. Inte okej! + att jag är förkyld. Tur man har roomie Anna som ska köpa godis till mig. Dagen har alltså spenderats i min säng med vänner & basmusik. Världens bästa lördag?
 

fredag

Har haft en toppendag (även om jag sitter hemma i mitt rum en fredagskväll). Var i skolan och fick lite panik på vår uppgift, sen gick vi på stan & fikade & shoppade lite. Pengarna kom ju idag så jag inhandlade mig lite saker. Inte lika roliga utgifter fick bli räkningar och mat...

Men detta blev det iallafall:

En blus/skjorta



Jättefina rosa skålar från åhlens, så nu kan jag göra pizzadeg. 3 stycken för 39:- Galet bra köp!

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, ska kolla på film nu sen decka så man kommer upp till träning imorgon. Även om vi precis blev bjudna på fest av några som kom och plingade på, några som hade hyrt festlokalen i huset och trodde att vi ville vara med. Där stod jag, precis tagit av mig sminket och var allmänt ofräsh. Bra tajmat!!

Hoppas ni har en bra fredag

vardagskul

Denna dagen har endast gått till träning i princip. Var på gymmet i morse med Karin & sprang sen var det skivstångspass ikväll. & eftersom jag nu har flyttat ifrån Nacksta och Friskis så måste jag gå i typ hela 20 minuter för att komma dit = riktigt drygt i snö och -17 grader. Men idag hittade jag riktig underhållning för en skåning i norrland:



hihi, nej nu ska jag sova. Har ju trots allt skola imorgon för en gångs skull + att det är FREDAG

fat book

Var glad över att jag fått paket i posten idag - i ca 2 sekunder. Nu var det så att vår tjockaste bok kom till mig idag, inte alls lika roligt som...typ vadsomhelstannat. Men tog mig i kragen & har iallafall gått igenom ett kapitel. Men det räcker för mig idag, sticker och svettas lite istället.


give me a tv PLEASE


tittar just nu på en sånhär stor tv i min data & då är den zoomad till 150%. ÖÖH GE MIG EN TV!! Asdåligt att de inte sänder galan på tv4 play så jag får kolla på deras egna hemsida där det verkar som en sänder direkt från en mobil. KUL!

DET KLIAR I MINA FINGRAR

Jag vill shoppa som attans, tråkigt bara att jag ligger på -1000:-´Längtar tills fredag då jag inte längre kommer ligga på minus. Känns bra! Dock inga stora pengar att leva på kommande månad heller. Jävla hyra + jävla böcker. Men något måste ju en tjej få handla när den får pengar . Tror det är lag på det ??

Idag har jag tagit på mig rollen som träningsfreak. Tog mig till gymmet vid tio för att springa och köra rörlighet. Lagom jobbigt, ska försöka göra det de dagar jag inte har skola. & ikväll har jag varit på medelpass. Känner mig duktig. Beach 2011 here I come.

game

Nu ska jag snart iväg och kolla på långa snygga killar=alltså en basketmatch. Annars hade vi ny kursstart idag, kommunikation & orginisation. Inte alls sugen på denna kursen, på introt idag så fick vi en fem veckors lång uppgift direkt. Vi ska starta vår egna organisation, bläää. Bara att stå ut i fem veckor då..




kung

Hade en jätterolig kväll igår, var här hemma & tittade på melodifetivalen (pinsamt dåligt alltihopa) sen drog vi vidare till kåret + allstars . & idag har jag bokat biljetter hem i under påsk. Ska bli så himla roligt att få komma hem :) längar om attans, tråkigt att det är hela två månader tills dess.


tonight we party





förfrusen amanda

förlåt om jag ofta pratar om vädret, men asså helt seriöst så kunde man inte vara ute igår efter kl 16.. Det var så djääävulskt kallt, -27 grader. INTE OKEJ!!

Tentan gick jättebra faktiskt , kunde allt utan 1 fråga som är otroligt störande. 9 poäng från en bok som alla trettio dumpade för man inte förstod något i den. Aja men godkänd borde jag bli och det räcker ju.
Så vi gick ut & åt pizza och drack öl för att fira. & kl 10 i morse stod jag och Karin på varsitt löpband på friskis. Så himla skönt att starta dagen så . Ska jag fortsättta med , om jag ens kommer kunna röra mig imorgon.

Nu ska jag gå ner till stan & systema in lite innan tvättiden!!

bring it on

Ja 2½ timmar till tenta, känner mig redo. Eller så redo som jag kan bli.
Sen ikväll så ska vi fira att vi gjort en riktig tenta med pizza på BiteLine och "ta en öl" på Irish. Känns lagom. Nu ska jag försöka panikplugga in det sista. Wish me luck!

Tänke bara  visa hur modern vår ena bok är:


haha

run bitch run

Jag & Karin gjorde ett litet inpulsköp idag, gymkort. Så nu har vi både jympa + gym. Känns bra eftersom jympan kanske inte alltid är jättejobbig så kan man alltid springa lite efter. Man kan ju inte springa ute i norrland på ett tag. Det har snöat konstant i flera dagar nu.
Så efter plugg i skolan idag så gick vi till gymmet, dock var vi där antagligen samtidigt som alla andra så det var väldigt fullt och vi kände oss lite vilse. Men det ska nog bli bra. Skönt att få springa lite.

Vårt mål: vår ruset i maj!


Nu har jag haft en break från pluggandet på 4 timmar så jag borde väl läsa liiite till innan jag somnar , bra nattsagor kan jag säga.


snoooow

Tror inte det kommer att sluta snöa i sundsvall, någonsin!
& min kära mor gjorde mig på väldigt bra humör när hon kommenterade att hemma i k-town är det vår om 12 dagar medans det är 42 dagar tills den kommer till Sundsvall. LÄNGTAR IALLAFALL!!




Annars så gick det ganska bra o plugga idag, diskuterade i två timmar sen satt vi i den tysta avdelningen på bilben. Det har jag inte gjort förut, kände mig som en riktig pluggis. Ska nog vara riktig pluggis imorgon med.. Det är så tråkigt i tentatider att när man väl lägger sig för att sova så vet man att när man vaknar ska man börja plugga igen !!

2 COOL 4 SCHOOL

Bara 2 dagar kvar till tentan & idag ställer jag in allt annat, ingen träning idag - endast plugg. Får se hur mycket man kan lära sig. Ska iväg till skolan nu och diskutera med några från klassen!

Ser ni vilka snygga converse jag har där bak?
Längtar verkligen till våren och att man kan börja använda dem. Men idag är det faktiskt bara -10 men det snöar som faaa-aan. Ingen vår här inte.

Nej nu ska jag draa, puss

alla <3 dag...

...spenderades i skolan med min nya kärlek; reflexiv kommunikation.
känner mig duktig iallafall, ska dit imorgon med för lite diskussion med några från klassen. Antagligen hela veckan, så man klarar tentan! Men det borde man väl!?

Så idag ger jag min kärlek till skolböckerna & såklart min familj + vänner, hade precis ett väldigt fint/långt/invecklat samtal med pappa om snor. JA vi är en väldigt fräsch familj!!


puss på er
NU: SOVA!
natti

plugga är kul

Vilken rolig söndag jag har haft kan jag säga. Har suttit i mitt rum & försökt läsa hela dagen. Kan tyvärr inte säga att jag lärt mig något - men försöka går ju!
Dessutom så kollade jag inte kurslitteraturen till nästa kurs som börjar nästa vecka, inget roligt alls; 3 böcker (vilket inte är så mkt) där av 1 på engelska.. Dessutom så kommer alla böckerna sammanlagt kosta 1400:- vilket jag tycker är roligt när jag känner mig rik som attans. Man måste ju även köpa de denna veckan och det är två veckor till pengar.. Men det löser sig ju alltid!
Så depp som jag är ska jag strejka lite ikväll, ska titta på how i met your mother och inte plugga mer!

+
Min festivaloskuld togs ju igår & det var väldigt kul, trångt och mysigt med klassen. Dock inga liveband? Konstigt.. Men vi drog vidare till kåren för att supporta Emma & Johanna, det visade sig att det bara var vi som ville göra det denna kväll. Men vi röjde där någon timme sen gick vi faktiskt hem redan halv två. Rätt så skönt att komma hem tidigt.

grönborgsfestivalen

Drar på festival
Josef har bjudit in på festival i hans studentrum, langos och öl! Jag tar min guns n' roseströja och börjar tagga. Hoppas det blir roligt, sen är de två i klassen som är dj:s på kåren så hela kvällen är GDK'S KVÄLL!!


fördelen med att inte bo hemma



Man får oväntade paket från kära familjen i brevlådan.
Det är aaaaskul att få hämta ut paket som man inte vet vad det är förnågot.
10 år igen!!

Så idag har jag käkat upp godiset i de fina hjärtat medans jag pluggar, ska snart ner till friskis och träna bort godiset igen!

happy

imorgon är det exakt en vecka tills vår tenta är, känns väldigt jobbigt! Man är ju inte alls van vid att plugga såhär mycket, även om många inte tycket att 4 böcker är mycket att lära sig till en tenta- jag tycker det. Idag var Hanna och Robin på besök hos mig & Anna, vi pluggade faktiskt bra i några timmar. Blir mer plugg i grupp nästa vecka hoppas jag, nu har man mest fokuserat på att läsa böckerna. Dessutom så lagade vi tacos tsm & mumsade i oss. & mitt internet funkar så nu ska jag kolla på all tv jag bara kan ;)



im back

nu jäklar är jag tillbaka, tog ju bara tre veckor för dem att fixa mitt internet!
Ett tips:
Bli aldrig av med internet om ni har flyttat 100 min hemmeifrån + pluggar på universitet. Internet är väldigt nödvändigt i båda fallen!

Jag har alltså hunnit med att flytta, bor nu mitt inne i stan med Anna. Såhär ser mitt nya rum ut:


Mycket bättre än nacksta trots en ny omgång med vägglöss!

Jag har även varit en liten sväng i London Baby, så himla kul var det. Jag, Anna, Karin, Terese och Caroline såg varenda hörna känns det som, dessutom så shoppade vi och festade lite! KulKul!



+ att vi har hunnit med inflyttningsfest
+ att jag varje dag läser mer än jag gjort förut samanlagt/år
+ att vi endast har haft 9 lektioner på 5 veckor



vill ha internet

hatar att leva utan internet, speciellt när man redan har sett alla filmer/serier man har på datorn och inte äger en tv. kul liv - hur gjorde man förr i tiden? umgicks med folk eller? hm, kanske borde testa det?

Nu snor jag internet av Anna eftersom hon sover borta inatt pga att hon också fick vägglöss. Tror jag ska skriva ihop ett litet hatmail till mitthem nu, som förresten blev utnämnt till Sveriges 3 sämsta hyresvärd. Grattis!

kommer tillbaka snarast

RSS 2.0